Over B&N Motoren

Kantoor van Brinkmann & Niemeijer Motoren

B&N Motoren is sinds vele decennia een vooraan-staande fabrikant van stroomaggregaten, met een meer dan uitstekende reputatie in de Nederlandse markt. De eerste grote naamsbekendheid is gegroeid met de import van de fameuze Lister-Petter aggregaten en dieselmotoren voor de binnenvaart. B&N Motoren heeft zich sindsdien steeds verder ontwikkeld en is inmiddels sinds vele jaren ook een begrip op het gebied van (complexe) noodstroom-oplossingen, aggregaten voor de bouw en de verhuur, waterpompsets en hydraulicasets.

Van het opstellen van de specificaties, via de ontwikkeling en de productie, tot en met de levering en de “turn key” installatie: alles wordt volledig ingevuld en uitgevoerd door B&N Motoren. Of het nu gaat om een specifiek aggregaat met speciale eigenschappen of een hydraulisch powerpack in een naar maat gemaakte omkasting, met alle aansluitingen op de ideale posities, B&N Motoren is steeds uw betrouwbare en vakkundige partner. Ook een combinatie van een stroomaggregaat met een hydraulisch powerpack behoort tot onze dagelijkse arbeid. Kortom: B&N Motoren levert u een zeer breed scala aan producten; van losse componenten zoals motoren en generatoren tot complete stroomaggregaten, powerpacks en pompensets.

 

Werkplaats

B&N Motoren heeft een jarenlange ervaring op het gebied van stroomaggregaten. Daarnaast heeft B&N Motoren ook alle faciliteiten in huis om stroomaggregaten op alle onderdelen te testen en wij geven u daardoor een perfecte ondersteuning op technisch gebied. Vanzelfsprekend worden de aggregaten voor aflevering volledig getest, waarbij de opdrachtgever, indien gewenst, aanwezig kan zijn. Wij verzorgen ook het transport, de plaatsing, de installatie en de oplevering van de set. Kortom, B&N Motoren biedt u de totaaloplossing voor elke specifieke toepassing.

Direct contact opnemen